lunes, 9 de octubre de 2017

Gràcies

Hem finalitzat una altra edició i estem a punt de començar a penjar els vídeos de les ponències, que podreu consultar en la pestanya de 2017, així que és moment de donar-vos les gràcies per haver-ho fet possible una altra vegada més:

Moltíssimes gràcies a les persones que heu assistit, preguntat, valorat i opinat. Moltíssimes gràcies a tots i totes els/les nostres meravellosos/es ponents, tant del món de les creences i les pràctiques espirituals com aquells/as que fan les seves aportacions des del món acadèmic.
Moltíssimes gràcies als qui ens heu acompanyat en el menjar i en el ritual del Temple; és la primera vegada que ajuntem tanta gent en aquests espais!
Moltíssimes gràcies al personal del Casal Pere Quart i al suport que ens brinda l’Ajuntament de Sabadell a través de la Regidoria de Drets Civils, ens sentim veritablement acollits/ides en una ciutat que valora la diversitat de creences.
Moltíssimes gràcies a totes les persones del Temple, el compromís del qual fa que tot el que fem sigui possible, i a tota la Hermandad de la Diosa per donar-nos el seu suport i ajudar-nos en tot el que poden, fins i tot des de la distància. Esperem seguir comptant amb visites de més germans i germanes.
Moltes gràcies al nostre gran equip: a l’Erika, la Nàtica i la Sara, les nostres companyes que ens han ajudat a fer que l'experiència anés acollidora, a la Roser i el Jordi, que formen part del Dia del Paganisme des del principi i, a l'equip central d'aquest any la Belinda, l’Antoni i la Núria (Anami).

Acabem desitjant-vos que gaudiu dels vídeos tan aviat com estiguin disponibles online i animant-vos a participar en les properes edicions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Muchas gracias por tu aportación!
Moltes gràcies per la teva aportació!