jueves, 27 de marzo de 2014

Qui? Què? Com? Quan? Per a qui?

Qui? 

Des del Templo de la Diosa, hem creat un grup de treball a través del qual les sòcies i socis que així ho han escollit, formen el comitè organitzatiu del Dia del Paganisme 2014. Es tracta d’un grup de gent increïíblement compromesa, treballadora i creativa amb el qual, a més de treballar molt, ens ho passem molt bé.
Esperem comptar també amb les aportacions d’altres companys i companyes del mon del paganisme que vulguin ser col·laboradors, contribuint amb tallers, ponències, art, etc. En aquest sentit, ben aviat obrirem una Convocatòria de propostes (Call for papers) perquè ens presenteu una proposta de la vostra aportació.
Busquem també voluntaris/ies que ens ajudin a preparar l’espai, donar publicitat a les jornades i col·laborar en que tot funcioni i tothom s’ho passi bé. Una altra manera d’ajudar-nos és contribuir econòmicament a cobrir les despeses que l’acte genera (impressió de publicitat, assegurança, impressió dels programes, elements de senyalització i decoració, etc) per això estem oberts a la possibilitat de tenir sponsors (altres associacions o negocis afins) o voluntaris/ies que vulguin organitzar activitats per recaptar fons. La nostra intenció no és guanyar diners amb les jornades, per això seran obertes i gratuïtes, però sí que ens agradaria cobrir les depeses. Si us interessa alguna d’aquestes opcions contacteu per correu amb nosaltres diadelpaganisme@gmail.com

Què? 

Els objectius del Dia del Paganisme 2014 són oferir un espai de trobada per la gent pagana i afí al paganisme i, donar a conèixer el paganisme al gran públic.
Com el passat any, hi haurà ponències, tallers i ritual i, a més, aquest any ens hem proposat incloure espais de debat a través de taules rodones, una part artística i també activitats dirigides al públic que no coneix el món del paganisme i també als més joves.
Aquest any hem escollit com a motto “Les eines del canvi” i al voltant d’aquesta idea volem parlar de com el paganisme contribueix al canvi social, a nivell personal i també com el paganisme ha anat canviat, presentant algunes eines que puguin ser útils a tothom.

Com? 

Aquestes jornades de cap de setmana tindran lloc al costat de Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat a L’Auditori Barradas. Aquest espai es troba molt ben comunicat, a 100 metres de les parades de Renfe “Hospitalet de Llobregat” i metro “Rambla Just Oliveres” en ple centre comercial i molt a prop de parcs i zones verdes.

Quan? 

El dissabte 20 i diumenge 21 de setembre 2014.

I el més important: Per a qui?

El Dia del Paganisme 2014 és d’entrada completament gratuïta. Esperem comptar amb vosaltres tan si sou pagans o interessats en el paganisme, com si teniu curiositat o és la primera vegada que sentiu aquest terme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Muchas gracias por tu aportación!
Moltes gràcies per la teva aportació!