domingo, 22 de septiembre de 2013

Agraïments

Bé, doncs ja l'hem fet!

Moltíssimes gràcies a totes i tots, de veritat. Sabeu que per molt que organitzem, és quedaria en no res sense la vostra col·laboració.

Gràcies a totes les persones que van venir a les ponències, als tallers i/o al ritual. Vosaltres ereu el motiu del dia.

Gràcies a Gemma, a Paco i a Ariadna (de l'Auditori Barradas) per la seva infinita paciència amb les nostres preguntes i peticions (i a la conserge de la tarda entre setmana, que - ens haurà de disculpar - no recordem el seu nom).

Gràcies, Carlos, per les ponències i el taller, et vas ajustar molt al timming i això ens va ajudar molt per seguir el ritme del dia.

Gràcies, Vaelia, per la ponència i el taller, per la teva flexibilitat per adaptar-te a un taller petit-comité, i la teva accessibilitat per respondre totes les seves preguntes.

Gràcies, Diego, por la ponència, el taller improvisat de runes i la teva "psicoteràpia rúnica", realment jo estava esgotada, sino també hauria demanat una consulta ràpida!!

Gràcies, Dama Harwe Tuileva, per la teva ponència, por la teva disponibilitat per estar allà al costat de l'ordenador perquè en algun moment t’anàvem a trucar per fer la vídeoconferència. Ens va ajudar molt tenir el power point perquè - encara se escoltava prou bé - a vegades la veu se n'anava i ens va ajudar a seguir la teva exposició perfectament.

Gràcies, Javi, per el teu taller, per cert, el que tenia més entusiastes (s'hi haguessin apuntat més persones, però al veure com estava de ple, no et van voler donar més feina). Els seus assistents em demanaven paper i boli per prendre notes!!!

Gràcies, Antoni, per la teva ponència i teu treball de fons, que se que a vegades ens fa no tenir "vida" perquè son mil detalls per atendre. Per les teves manualitats. I per a la traducció simultània català-castellà, que se que et va ver suar!!!

Gràcies, Anami, por la teva ponència, per el teu taller i també per el treballs de fons, que sé que ets un altra de les que no ha tingut vida en aquests últims dies. Per la teva immensa creativitat, que ens inspira a tots. Por la teva cornucòpia de pa, que lluïa moltíssim a la taula dels ponents.

I, a mi mateixa, també em dono les gràcies, no us penseu, per haver-me donat l'oportunitat de llençar-me a la piscina, per haver-me mantingut fer-me, amb confiança i bon ànim. I pel curro que m'he fotut... jejeje.
En serio, MIL GRÀCIES A TOTES I A TOTS!

[Anami] Totalment d’acord i afegeixo:

Gràcies, Roser, per tota la teva organització, planificació, cerca d’informació i espais. Per ser el nostre meravellós enllaç amb l’administració. Per estar pendent a totes hores: abans de la jornada, contestant mails i trucades i, durant, a la entrada rebent i informant la gent, tenint cura dels assistents, els ponents i els talleristes. I també per la teva gran inspiració en el ritual!

GRÀCIES PER AQUESTA GRAN EXPERIÈNCIA!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Muchas gracias por tu aportación!
Moltes gràcies per la teva aportació!